Lieve lezer,

Vandaag gaan we het hebben over Darjeerling thee.

Wij hebben binnenkort deze heerlijke mooie thee in onze Shop.
En wij omschrijven hem als volgt, je hebt de Beaujolais Primeur, de Hollandse Nieuwe, de eerste asperges… en je hebt: Darjeeling First Flush!
De eerste voorjaarsthee uit het befaamde Darjeeling theegebied in India, liefdevol verbouwd op de hellingen van de Himalaya, door theeliefhebbers in de hele wereld hoogst gewaardeerd en geroemd.
En ook nog eens te verkrijgen bij

Waarom hebben wij voor deze mooie thee gekozen? Deze pure mooie zwarte thee heeft een prachtige ambachtelijke uitstraling, is heerlijk geurig en geeft een rijke volle smaak, een tikkeltje notig, met het licht-pittige karakter zo kenmerkend voor een Darjeeling First Flush.
De keuze is dit jaar gevallen op een hele mooie, biologisch verbouwde DJ1 uit één van de oudste en kleinste theetuinen van India: Monteviot/Edenvale.

De 2020-1 FTGFOP1 Organic Monteviot DJ1. Een hele mond vol: Finest Tippy Golden Flowery Orange Pecco, hoe langer de afkorting, hoe beter de thee! En een DJ1, voor zover u het nog niet wist, is echt de allerallerallereerste pluk in het korte First Flush seizoen.

Wij bij thee van Isa zijn dus super blij dat wij deze prachtige Darjeerling First Flush thee in ons assortiment hebben kunnen bemachtigen en is zijn prijs dan ook zeker waard!!! Het is tot nu toe de duurste die wij mogen verkopen, ik zeg mogen omdat ik het als voorrecht zie om het te mogen verkopen. http://www.theevanisa.nl

En daarom zet ik hem nu al in de voorverkoop, deze thee is de enige thee die per 75 gram gaat en is dan ook 17,95 per thee zak. Wist jij dat zwarte thee super gezond is voor jou bloedruk en hart, deze mooierd gaat daar zeker een kleine bijdrage aan meeleveren.
Kortom het is de must have voor iedere theeliefhebber om deze schat in huis te hebben en zeker te drinken.

Bestel hem dus nu al voorruit, de leveringsdatum is nog niet bekend bij Thee van Isa zodra deze bekend is geven wij dit aan je door.

Liefs Isa

Open chat
1
Waar kunnen wij je bij helpen?
Hallo,
Kunnen wij je ergens bij helpen?

Tussen 22:00 en 9:00 nemen wij rust