Lieve Lezer,

Nog even het is zover kerst 2021. Toch best gek want oktober moet nog beginnen hoor ik van heel veel mensen. Toch zijn wij bij Thee van Isa al druk bezig met het verzamelen van super leuke cadeaus voor de kerst. En we hebben ze gevonden hoor!! Vanaf 1 oktober starten we dan ook weer met de verkoop van onze kerstpakketten, maar dan dit jaar net een tikkie anders.

Ook komt onze adventstheezak weer terug, dit jaar zou hij alleen wat duurder zijn. dit omdat de thee ook duurder is geworden. Dus het ligt niet aan mij maar aan de leverancier. de foto die er op staat is nog een oude foto, over de prijs die wij maken kan niet worden gediscussieerd. das geka he dat ik dat zeg, vorig jaar werden daar wel degelijk mails over gestuurd. maar ik ben nu eerlijk.  Helaas wordt alles duurder dus ja de adventstheezak ook.

Wist jij dat omdat wij bij Thee van Isa zo dol zijn op kerst , wij voor jullie rondom de feestdagen nog met een leuke verrassing gaan komen. Maar voor deze verrassing hebben wij jou nodig. Onze gedachte gaan uit naar mensen die het door de corona of andere omstandigheden moeilijk hebben gehad dit jaar. Mijn vraag aan aan jou is vertel mij jou verhaal. Maar hoe deel je nou zo’n verhaal? Nou om zo anoniem mogelijk te blijven, stel ik je voor mij een mail te sturen op onderstaande link.

Stuur jou verhaal naar mijn speciale mail, doormiddel van op de mail knop te drukken. En wie weet verras ik jou dierbare wel.

Verder is het handig om je kerstpakketten zo vroeg mogelijk te bestellen, zodat wij ze op tijd en zonder al te veel hinder bij jou kunnen leveren. We weten van voorgaande jaren dat Post.nl nog al druk kan zijn in de maand december.

Tot mails.

Warme groet,

Isabelle

 

De waardering van www.theevanisa.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 30 reviews.