De Markten 2020

Was jij al benieuwd naar de markten lijst van 2020? waar kan je Thee van Isa vinden? Speciaal voor jullie heb ik een lijst gemaakt met markten waar wij sowieso komen te staan dit jaar.

UPDATE: WEGENS HET CORONAVIRUS, ZIJN HEEL VEEL MARKTEN TOT 1 SEPTBEMBER AFEGELAST !! Thee of een cadeau nodig niet getreurd wij sturen zolang post.nl nog rijdt naar je op. Of kom het gezellig afhalen in Hilversum.

 

Wist je trouwens dat onze bestsellers altijd goed gevuld mee gaan naar de markten?

Hier onder vind je wat mooie links van onze populaire theesoorten zoals de moringa, de knuffel en de heksenthee. Wist jij dat onze nieuwe thee de kaneel al hardt op weg is om deze 3 in te halen?  terwijl Kaneel zo enorm populair is omdat hij zo lekker weg drinkt. Blijft de moringa blad thee zo populair om zijn gezonde werking en zijn weerstand verhoging ook tijdens de warme zomerse dagen.

https://www.theevanisa.nl/product-categorie/kruidenthee/moringa-thee/

https://www.theevanisa.nl/product/heksenthee-50-gram/

https://www.theevanisa.nl/product/knuffelthee-50-gram/

Buiten de Glutenvrije markt van Hoeve Ravenstein;

6 september
4 oktober
1 november
6 december
20 december
22 december

Kijk voor meer informatie gerust even op hun website.

https://hoeveravenstein.nl/glutenvrije-zondagmarkt/

Sta ik zover ik weet nu;

23 September Jaarmarkt Loosdrecht

Wist je dat wij nog steeds opzoek zijn naar leuke betaalbare markten in en rond onze thuisbasis. Zodat wij niet langer dan een half uur hoeven te reizen van A naar B. Mocht je nog leuke markten en of braderieën weten, en denk je daar hoort Thee van Isa zeker bij. Neem dan gerust contact met ons op.

Zelf zijn wij nog opzoek naar; mooie biologische en of glutenvrije markten, Die wij mooi kunnen combineren met onze huidige glutenvrije markt te Baarn. Mocht jij zelf biologische en of glutenvrije markten organiseren neem in dat geval ook gerust contact met ons op.

Liefs Isabelle

De waardering van www.theevanisa.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 15 reviews.
Open chat
1
Waar kunnen wij je bij helpen?
Hallo,
Kunnen wij je ergens bij helpen?

Tussen 22:00 en 9:00 nemen wij rust