Lieve lezer,

Wij hebben er voor gekozen om per direct met Alfalfa thee en Hennepthee te stoppen! Deze zijn ook niet meer terug te vinden in onze shop.

We hebben gekozen voor twee nieuwe mooie theetjes. Namelijk BFF (best friends forever ) en voetbal thee dit omdat de oranje gekte binnenkort lost gaan barsten!!

Hoe ben ik nou op BFF te gekomen vraag je je wellicht af, nou omdat ik best met veel verschillende vriendinnen thee drink. Tijdens deze gesprekken delen wij best veel met elkaar. Oké met sommige deel je iets meer dan met de ander dat komt jullie vast bekend voor. Maar nu is er altijd 1 iemand in je leven waar je alles mee kan delen, waar je mee kan lachen en kan huilen. En dat noem je een Best friend forever. In de loop der jaren kunnen zelfs die vriendschappen veranderen. En daarom is het prachtig en mooi als je je vriendin een extra cadeau kan geven als blijk van waardering als blijk van wederzijdse vriendschap.

En zo kwam ik afgelopen week Vera van der Nooij tegen Vera is een van de beste vriendinnen van mijn nichtje en zij maakt prachtige armbandjes die je bij de thee cadeau kan geven. Of wat dacht je van de super leuke bekers die Flexmade maakt ook die kan je erbij geven. Zoals jullie weten helpt thee van Isa graag jonge beginnende ondernemers hierbij help ik Vera dus ook een handje en al de verdienste van de armbandjes gaan naar Vera zelf.

En daarnaast begint de voetbal gekte ook langzaam weer te beginnen, wat is dan leuker om voetbal te kijken met een heerlijke beker voetbal thee, zo hou je het hoofdkoel bij elke wedstrijd!! Ook daar bij heeft flexmade weer wat moois bedacht als pakket. Wat dacht je van een oranje T shirt met tekst en nummer te leuk toch om te krijgen.

 

De waardering van www.theevanisa.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 30 reviews.
Open chat
1
Waar kunnen wij je bij helpen?
Hallo,
Kunnen wij je ergens bij helpen?

Tussen 22:00 en 9:00 nemen wij rust