Lieve Lezer,

Vandaag gaan wij het hebben over tijm.

In november begon bij ons het hoest virus. Aangezien ik al elke dag trouw mijn Moringa thee drink dacht ik laten we tijm eens proberen daar hoor ik goede berichten over. En zo zijn wij begonnen met het drinken van de luchtwegen thee mix thee. Wat bleek onze hoest was binnen een paar dagen een stuk minder. O wat fijn, nu konden wij weer lekker slapen.

Thee van Isa zou Thee van Isa niet zijn als ik zelf eens opzoek ging naar het waarom tijm goed werkt:
Als eerste is tijm een houtachtig kruid met een zeer aromatische geur. Deze plant groeit in het middelandse zee gebied, Azie waarbij een drietal soorten in Belgie en Nederland groeien.

Tijm is een geneeskrachtig kruid die goed is voor de luchtwegen. Zo helpt het dus niet alleen bij de hoest, maar werkt het ook bij symptomen van astma, bronchitis. Vaak zie je tijm daarom in hoestsiropen terug komen. Waarom drink je hem dan niet als thee zou je zeggen. Omdat dit kruid best onbekend is om zijn mooie werking, want immers kennen wij hem wel van de kruiden uit de keuken.

Nu Thee van Isa dit wist, ben ik gaan mengen en mixen van de kruiden soorten.
Want ja we willen natuurlijk wel een thee die werkt en lekker is. Niet dat tijm alleen niet lekker is in tegendeel de thee is heerlijk al mag je er wel even aan wennen. Dus speciaal voor mensen die niet houden van wennen ben ik gaan mixen.

Denk daarbij aan Moringa met tijm die versterken elkaar ook nog eens als het gaat om je gezondheid en je luchtwegen. Vraag dus gerust om de luchtwegen thee mix van Thee van Isa en ik maak hem voor je klaar…

De link van de tijm zet ik er erbij;
https://www.theevanisa.nl/product/tijm/

Liefs,
Isabelle

De waardering van www.theevanisa.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 15 reviews.
Open chat
1
Waar kunnen wij je bij helpen?
Hallo,
Kunnen wij je ergens bij helpen?

Tussen 22:00 en 9:00 nemen wij rust