Tea meets Waxmelts, de naam zegt het al.

Op dit moment missen wij allemaal de ultieme manier van ontspannen. We kunnen niet meer naar de sportschool/ sauna / zwembad en andere activiteiten die wij graag doen om ons zelf gezond te houden. Thee van Isa is daarom opzoek gegaan naar de manier van toch kunnen ontspannen in je eigen huis. Zo hebben wij ontdekt dat ook jij je kan ontspannen als je heerlijke thee met bij behoorde geur drinkt.

Want wist jij bijvoorbeeld dat je niet alleen van de geur van lavendel kan ontspannen , maar juist door het drinken van deze thee je ook tot rust komt. Zoals al eerder beschreven in onze blogs is Lavendel de natuurlijke antidepressiva. lees hier ons blog; https://www.theevanisa.nl/lavendel-thee/

Op dit moment dat ik dit schrijf, drink ik zelf onze heerlijke heksenthee en geniet ik van de geur van Appelstrudel, echt musthave voor deze koude dagen in jou huis. Ik vind zelf deze combinatie heerlijk. Beide hebben een kaneel/ cardamom geur, deze kruiden zitten ook in de heksenthee. Waardoor de smaak en geur een worden.

En dan nu het grote nieuws!

Vanaf vandaag te koop bij http://theevanisa.nl Dit allemaal mede doordat wij een super mooie samenwerking hebben met de meiden van http://flexmade.nl. Daardoor kunnen wij dit super mooie ultieme cadeau pakket helemaal persoonlijk voor jou samenstellen. Dit is ook de reden waarom wij maar een aantal geuren van de mooie geurenlijn in het zonnetje hebben gezet. Wij hebben er voor gekozen om 15 waxmelts bij 1 zak thee te doen en daarom zo blijf jij genieten bij elk kopje van deze heerlijke geurenreis.

En natuurlijk kunnen wij ook altijd onze geuren nog aanpassen aan jou stemming. Hiermee zijn wij nog druk bezig, Geen waxbrander in huis? Geen probleem ook deze kan je erbij bestellen. Al gaat dat laatste natuurlijk via FlexMade.

Rest mij jullie nog een fijne dag te wensen.

Liefs Isabelle

.

 

 

De waardering van www.theevanisa.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 22 reviews.
Open chat
1
Waar kunnen wij je bij helpen?
Hallo,
Kunnen wij je ergens bij helpen?

Tussen 22:00 en 9:00 nemen wij rust