Lieve Lezer,

Een aantal weken geleden ontmoeten ik Daphne van Babymoon.
Babymoon organiseert mooie arrangementen voor mensen die zwanger zijn en nog een keer samen er gezellig uit willen.  Maar ook voor mensen die net papa en mama zijn geworden en er samen even uit willen.

En nu denk je vast waar komt thee van Isa dan bij om de hoek kijken?  Dat ga ik je nu vertellen doormiddel van dit blog.

Op woensdagochtend 13 januari kwam Daphne bij mij op de thee. Ze had mij gevraagd of ik eventueel met Thee van Isa  iets voor haar kon betekenen, wellicht een leuke samenwerking. Voor zon leuke samenwerking maak ik natuurlijk gelijk tijd, en dan gaat mijn gevoel en kennis een leuk loopje met mij nemen. Zo stond de thee al klaar gemixt en wel toen Daphne binnen kwam. Zodat wij gelijk samen de thee konden testen, en ik haar gerust kon stellen dat deze mix geen kwaad kon voor zwangere vrouwen. Want gezondheid staat ten alle tijden op 1 bij Thee van Isa. En natuurlijk wilde ik ook weten welk plekje zij in gedachte had voor de thee. Kortom een super gezellig en leerzaam gesprek.

De thee komt in een box/tas was haar antwoordt, ik vond dat gelijk een super goed en leuk plan. En zo werd Babymoonthee geboren! Ben je dus zwanger en rijg je deze Box/Tas, wees dan gerust, je kan onze thee gerust drinken. Het zal je helpen tijdens je zwangerschap en na je zwangerschap mede doordat deze thee goed zorgt voor jou weestand, rust, bloedruk en hij is nog lekker ook!! Kortom gezond voor moeder en kind en dat met 1 beker thee per dag.

Wat nog een leuk weetje is, is dat Daphne en ik vlak bij elkaar wonen. Waardoor de versheid van de thee altijd gegarandeerd kan blijven, wij scheppen namelijk zo vers mogelijk. Zoals wij dat zoals altijd bij elke bestelling doen.

Liefs Isabelle

 

 

 

De waardering van www.theevanisa.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 22 reviews.
Open chat
1
Waar kunnen wij je bij helpen?
Hallo,
Kunnen wij je ergens bij helpen?

Tussen 22:00 en 9:00 nemen wij rust