Lieve Lezer,

Al geruime tijd ben ik bezig om een goede imker te vinden waarmee ik samen kan gaan werken. Laat Imkerij Stan mijn pagina op instagram nou een like geven, ik dacht gelijk even kijken wie het is. Ik stuurde een berichtje en zo begint ons verhaal.

Afgelopen woensdagmiddag ben ik samen met mijn zoon een kijkje gaan nemen bij de bijenkasten van Imkerij Stan.  Deze prachtige goed verzorgde bijenkasten staan in Oud Loosdrecht, Leon de vader van Stan vertelde mij het verhaal hoe Stan hier mee begonnen is. En dit verhaal ga ik met jullie delen, gewoon omdat ik zijn liefde en passie uit het verhaal proef, die ik terug vind in de Honing.

Wat is leuk is om te weten is dat Stan op 11 jarige leeftijd zo gefascineerd was door bijen. Dat hij toen al wist dat hij graag imker wilden worden. Nu is hij 17 jaar en heeft maar liefst een bijenvolk van 500.000 verdeeld over 25 kasten. Zijn vader Leon doet voor hem de marketing en rijd hem overal naar toe. Stan is over het algemeen al een echte dierenvriend, zo heeft hij een stage gelopen bij de boerderij waar deze prachtige kasten staan. En ik zeg prachtig want deze bijenkasten zien er super verzorgd uit.

Vanmorgen wilde ik natuurlijk deze prachtige Honing gaan testen, maar testen doet Thee van Isa nooit alleen dus. Ik vroeg mijn vriendin op de koffie/ thee en wij zijn uitvoerig gaan testen. Onze conclusie, deze heerlijke vloeibare goudgele bloemige honing is niet alleen 100% natuurlijk. Maar en niet geheel onbelangrijk dit vloeibare goud is onbewerkt en zonder toegevoegde suikers. Echte rauwe honing van de imker met liefde en goede zorg gemaakt is.

Deze prachtige honing past perfect bij onze thee soorten.

Gezondheidsvoordelen: Honing is rijk aan antioxidanten, zoals fenolen, flavonoïden en enzymen. Honing verhoogd de goede cholesterolwaarde.

Honing helpt bij ontstekingen in maag en darmen. Verbeterd de weerstand en bij gebruik van lokale ruwe honing verlicht het hooikoorts en seizoensgebonden allergieën. En vele andere gezondheidsvoordelen.

Kortom deze prachtige Honing is zeker het proberen waard.

Liefs Isabelle

 

De waardering van www.theevanisa.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 22 reviews.
Open chat
1
Waar kunnen wij je bij helpen?
Hallo,
Kunnen wij je ergens bij helpen?

Tussen 22:00 en 9:00 nemen wij rust