Hoi Allemaal,

Wist jij dat ik ook te volgen ben op Youtube?

Thee van Isa is al een poosje bezig een manier te zoeken waarop ik iedereen kan aanspreken. Soms vind ik zelf praten makkelijker dan schrijven, niet alleen omdat ik geen held ben in het schrijven van leuke stukjes.

Maar ook omdat ik vind dat het sprekende woord vaak beter overkomt dan het geschreven woord. En omdat ik op de markten vaak wel de aanspraak heb en met jullie ook vaak een praatje kan maken. Dacht ik ik ga mij nu steeds meer richten op beide manieren.

Na een kleine zichtbaarheid training cursus te hebben mee gemaakt, dacht ik weet je wat ik doe het gewoon. Wat is het idee achter deze Youtube pagina, het idee is dat ik jullie mee ga nemen op reis. En nee dat wordt geen verkoop praatje om de thee, maar juist een soort voorbeeld hoe onze coaching gesprekken gaan en hoe ik kom aan de thee die bij jou als individu past.

En natuurlijk dat niet alleen, ik ga een je een kijkje achter de schermen bieden en neem je mee in mijn leven. Hoe gaat het mij af als werkende moeder die net als jullie ook alles naast haar werk mag doen.

Tevens wil ik jullie laten weten wat onze producten kunnen betekenen voor jou als persoon. Ieder mens is immers uniek!! Gelukkig zitten wij anders in elkaar anders zou het leven zo saai worden.

Kortom, wil je weten waarom ik bijvoorbeeld begonnen ben met het drinken van Moringa? Of waarom ik heb gekozen om met de thee door te gaan? volg mij dan niet alleen op facebook en Instagram maar nu ook op Youtube!

Mocht het mij goed bevallen kom ik je wellicht ook nog opzoeken op Tiktok.

Kortom sociaal media wordt met de dag steeds meer mijn ding.

Volg je mij ook op Youtube? Dat lijkt mij heel gezellig.

Warme groet,

Isabelle

De waardering van www.theevanisa.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 30 reviews.