Lieve lezer,

Als webshophouder ben je vaak bezig om je webshop steeds mooier te maken zo hebben wij een aantal veranderingen aangebracht.

In dit geval dacht ik, ik keer het eens om en ik ga naar de mensen om mijn heen luisteren. Namelijk jullie mijn klanten. Zo kwam ik er pas geleden achter dat ik nog geen Ideal had, doordat klanten mij gingen WhatsApps om te kunnen afrekenen. Ik zelf dacht oké daar gaan we wat aan doen, en hoppa Ideal werd aangevraagd.

Zo kunnen wij vanaf vandaag, betalen met Ideal, creditcard, klarna, PayPal en bankoverschrijving. Wil je toch met Tikkie betalen, dat kan stuur mij dan gerust een WhatsApp.

Tevens hebben wij besloten, bij meer dan 1 zakje thee te gaan versturen via brievenbus/ gewone pakketten. Waarom zo blijft de thee mooier en is de kans op beschadiging minder bij http://www.postnl.nl. Wel is het handig  als jij je mail adres geeft dan weet jij ook gelijk dat je thee pakket er aankomt. De regel voor 13:00 besteld dezelfde dag nog mee met PostNL blijft dan ook staan. (uitzonderingen daar gelaten)

En dan hebben wij een bezorgoptie toegevoegd. Wij bezorgen binnen de Gooi en vechtstreek tegen een kleine vergoeding. Wel zo leuk voor als er iemand jarig is of dat je iemand wilt verrassen en je hebt zelf geen tijd. En natuurlijk kunnen wij een briefje toevoegen van wie het komt.

Tevens hebben wij nagedacht hoe wij jou in tijden van Corona kunnen helpen, als jij de deur niet uit kan of mag.  Dan is het wel zo fijn als de thee bij jou of bij jouw dierbaren kan worden bezorgd.

En als laatste hebben wij een WhatsApp advieslijn geïnstalleerd, zo kan je vanaf je telefoon gelijk een WhatsApp sturen aan ons. Zo brengen wij het gevoel van een echte winkel en marktkraam dichterbij en geven wij tussen 9:00 en 22:00  antwoordt op jou vragen.

Tot snel,

Liefs Isa

 

De waardering van www.theevanisa.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 15 reviews.
Open chat
1
Waar kunnen wij je bij helpen?
Hallo,
Kunnen wij je ergens bij helpen?

Tussen 22:00 en 9:00 nemen wij rust