Lieve Lezer,

Vandaag hou ik me bezig met het ontwikkelen van nieuwe thee smaken en kruiden die je kunnen helpen bij verschillende periodes in je leven.

De echte kruidenleer leert ons dat wij heel veel producten uit de natuur mogen halen. Zo kunnen wij op natuurlijke manier onze weerstand verhogen, maar ook het inslaap vallen en dan door blijven slapen kan voor veel mensen een probleem zijn.

Ongeveer een jaar geleden kwam een oud klasgenootje en goede vriendin weer op mijn pad.  Haar had ik al 10 jaar niet meer gesproken en hoorde ik haar verhaal aan. Deze vriendin vertelde mij dat na jaren een oorzaak te vinden waarom ze maar niet af wilde vallen en weinig tot geen energie meer had om leuke dingen te doen met haar gezin, eindelijk een oorzaak was gevonden. Ze bleek een auto immuunziekte te hebben genaamd Hashimoto. Deze Hashimoto heeft nog steeds behoorlijk grip op haar leven. Maar een lichtpuntje is dat ik voor haar een mooi kruidenmengsel gemaakt heb, waardoor ze iets meer energie kreeg. Nog elke dag drinkt ze deze thee, niet alleen omdat hij helpt maar ook gewoon omdat hij super lekker is.
En op deze manier maak ik nog elke dag voor iedereen een kruidenmengsel op maat, en waarom doe ik dit; Mijn streven is om jou te helpen, zodat ook jij alles uit het leven kan halen.

Dus ben je al tijden moe, lusteloos, energieloos, vaak ziek of wil je gewoon eens een lekkere thee die speciaal gemaakt is voor jou om te drinken?
Boek dan eens het thee consult, hier bij mengen en proeven wij samen jouw favoriete thee gewoon bij mij aan de keukentafel. En neem voor de eerste 2 tot 4 maanden jouw thee mee naar huis.

Zie ik je snel aan mijn keukentafel? Boek snel via de link in dit bericht.

Coaching op maat

Liefs Isa