Lieve Lezer,

Het is al even geleden dat ik een blog geschreven heb. Het ontbrak mij totaal aan inspiratie om iets op te schrijven mede door een burn-out en het overlijden van mijn vader. Deze omstandingheden hebben er voor gezorgd dat ik anders naar mijn webshop ben gaan kijken.
De afgelopen tijd heb ik gewoon mijn markten gedraaid. Waarbij ik gelukkig door diverse mensen ben geholpen. Mijn dank is groot daarvoor! Maar tijdens deze markten heb ik ook naar mijn klanten geluisterd, en ja jullie hebben mij ook het een en ander geleerd. Soms kan het net zijn dat een ander jou inzichten geeft die jij allang zocht of waarop je dacht het antwoord wel te weten.
Begin juli 2021 ben ik met mijn gezin even een weekje er tussenuit geweest. Tijdens deze week heb ik de balans op kunnen maken, wat wil ik nog wel en wat wil ik nu veranderen in de shop. Ik heb besloten even terug te gaan naar de basis, hoe ben ik begonnen en waar ligt mijn kracht.
Mijn kracht ligt bij de thee, de kennis van de thee en de kennis van de mens. Want kennis van waar je mee bezig bent heb je immers nodig om te weten wat je doet. Dus heb ik besloten dat het tijd was voor een nieuw logo! Een logo dat meteen zegt wat ik doe naast de naam. Thee van Isa blijft Thee van Isa in afgeslankte vorm.
Natuurlijk staan wij nog steeds open voor samenwerkingen! Zeker op het gebied van thee. Dus heb jij een massagepraktijk, schoonheidssalon, ben je coach of heb je een stenen winkel, webshop of bed en breakfast, neem dan eens contact met mij op. Wie weet kan ik voor jou wat betekenen waardoor wij beide een win-win situatie kunnen creëren.

Wat lees ik nu een win win situatie? Jazeker Thee van Isa vindt dat wij beiden hier beter van worden, doordat wij voor elkaar reclame maken. Meer weten, stuur mij gerust een berichtje.

Hopelijk tot snel,

Liefs Isabelle

 

 

De waardering van www.theevanisa.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 39 reviews.