Vraag & Antwoord

Oftewel alle vragen die je kan hebben over Thee van Isa

Contact met Isa

Contact met Isa kan op de volgende manier:

Betalen en Verzenden

Betalen doe je bij ons met iDEAL, Klarna, Creditcard of bij een abonnement met PayPal.

Verzenden doen wij met PostNL of je kan, als je in de buurt van Hilversum woont (of in de buurt bent, want het Gooi is prachtig) gratis je bestelling bij ons ophalen. Isa maakt hier graag een afspraak voor met jou.

Versturen doen wij via PostNL, dat betekent in de praktijk dat wanneer Isa je pakketje verstuurd, je een e-mail krijgt met daarin de verwachte leverdatum van het pakketje.

Krijg je geen Track & Trace code? Kijk dan in je Spam email box (junk box) of kijk of je een filter op ongewenste e-mail hebt ingesteld.

Afhalen van je bestelling

Wil je je bestelling bij Isa afhalen? Dat kan! Kies voor afhalen bij de verzendopties en maak via het contactformulier een afspraak of stuur een berichtje via Whatsapp op (+31) 6 27276169.

De bestelling kan opgehaald worden bij Thee van Isa, Calvijnhof 94, Hilversum.

Ook kan je contact met Isa zoeken via de facebook pagina van Thee van Isa en die vindt je hier.

Bezorgen in het Gooi en de Vechtstreek

Woon jij in het Gooi of de Vechtstreek. Dan Kan Isa jouw thee (cadeau) bezorgen aan het opgegeven adres. Hiervoor vraagt Isa wel een vergoeding.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Thee van Isa vindt je hier.

Thee abonnementen

Bij thee van Isa, kan jij een theeabonement afsluiten. Dit betekent dat je een keer per jaar een jaarvoorraad van jouw favoriete thee automatisch aan de deur wordt aangeboden.

Heb ik daarvoor een account nodig?

Ja, hiervoor moet je een account aanmaken binnen onze winkel. Je bent ook zelf verantwoordelijk voor adreswijzigingen bij verhuizingen. Indien je een verhuizing niet op tijd doorgeeft aan ons door je adres gegevens te veranderen, kan het zijn dat je thee op een ander adres wordt geleverd.

Hoe betaal ik mijn abonnement?

Een abonnement betaal je bij ons via Paypal. Binnen Paypal kan je kiezen tussen verschillende Nederlandse of Belgische betaalmogelijkheden, zoals creditcard afschrijving of automatische overschrijvingen. Kun je dit niet dragen? kies dan voor een eenmalige aankoop bij ons.

Hoe krijg ik mijn thee thuis?

Zodra je betaling bij ons automatisch is binnengekomen krijg je een bestellings e-mail van ons en een bevestiging van de betaling van Paypal. Daarna gaat Isa meteen je thee voor je klaarmaken en versturen.

Kan ik mijn abonnement tussentijds stopzetten?

Natuurlijk kan dat! Daarvoor log je in op je account en kies je voor “subscriptions” aan de linkerkant van het klantmenu. Dan kies je voor “unsubscribe” daarna is je abonnement be-eindigd. Heb je dan net een bestelling gedaan die betaald is, kan deze niet worden stopgezet en wordt gewoon door ons uitgeleverd, maar het jaar hierna ontvang je niets meer van ons. Let op: Ook hier ben je zelf verantwoordelijk voor dat je dit op tijd stopzet.

Coronavirus

Ook bij Thee van Isa houden wij onze hygiëne omtrent het coronavirus in acht.
Zo maken wij onze scheplepels na het scheppen gelijk schoon. En trekken wij nadat wij onze handen hebben gewassen gelijk schone handschoenen aan zodat wij op een veilige schone manier onze thee kunnen scheppen.

Alle bestellingen die voor 13:00 geplaatst en betaald zijn, sturen wij de zelfde dag nog op met PostNL

Afhalen mag nog steeds mits jij natuurlijk niet ziek bent. Wij vragen je wel van te voren te betalen via een tikkie en of via een bankoverschrijving.

Ik hoor graag als je nog andere vragen hebt:

1 + 13 =

De waardering van www.theevanisa.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 38 reviews.