OVER thee van isa

Thee van Isa serveert de lekkerste thee vanaf 2015

Met Thee van Isa is in 2014 mijn zoektocht begonnen naar een gezond product dat mijn eigen weerstand zou gaan verhogen. Na zelf voor de 18de keer met een longontsteking te hebben rondgelopen, dacht ik: er moet meer zijn voor astma patiënten dan alleen de reguliere producten.
Zo ben ik 2015 in aanraking gekomen met Moringa blad thee en ben deze eerst maar eens zelf gaan testen, en warempel, mijn longinhoud steeg met 20%!
Dit begon ik te vertellen tegen anderen en ook zij begonnen deze thee te testen en hadden er baat bij. Zo had de één minder last van zijn reuma en van iemand anders ging de weerstand met sprongen vooruit. Dit was voor mij een teken dat thee wel degelijk een gezonde werking kan hebben zolang het maar puur biologisch is.

Isa belooft jou..

Z

100% organisch

Thee van Isa zoekt zelf de thee uit en haalt dit naar Nederland

Z

Fair Trade

Thee van Isa koopt in bij biologische boeren. Zij een (h)eerlijk product, wij vragen een eerlijke prijs. Zo ontstaat er een win/win situatie.

Z

De beste kwaliteit

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor jou.

Z

Altijd vers geschept door Thee van Isa

Thee van Isa schept alle thee persoonlijk voor jou in een zakje. Wil je daar live bij zijn? Kom dan naar onze winkel in Hilversum.

Onze Isa

 Mijn naam is Isabelle Groeneveld en ben de trotse eigenaresse van Thee van Isa

Mijn hobby voor thee en kruiden zijn langzaamaan mijn werk geworden, anderen helpen zit nou eenmaal in mijn bloed.

Als jij bij mij thee besteld, weet je dat deze puur biologisch is er is totaal niks toegevoegd, wat je ziet is wat je drinkt. Met liefde en zorg stel ik voor jou de theemixen samen, daarbij gebruik ik mijn kennis en intuïtie. Mijn gevoel mengt de thee op jouw maat zeg ik altijd. Daarom mag je bij je bestelling aangeven dat je thee wil mixen. 

Nog elke dag mix ik nieuwe theesoorten die een gezonde werking hebben, naast deze theesoorte kun je hiermee ook nog eens lekker koken. Hiernaast hebben we voor jou de lekkerste theesoorten uitgezocht, want naast gezond willen we ook wel eens een lekkere bak thee.

Warme thee groet,
Isabelle

Thee van Isa - Isabelle contact
De waardering van www.theevanisa.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 39 reviews.