OVER ISA

 

 

Isa serveert de lekkerste thee vanaf 2015

 

Met Thee van Isa is een aantal jaren geleden mijn zoektocht begonnen naar een gezond product dat mijn eigen weerstand zou gaan verhogen. Na zelf voor de 18de keer met een longontsteking te hebben rond gelopen, dacht ik: er moet meer zijn voor astma patiënten dan alleen de reguliere producten. Zo ben ik 5 jaar geleden in aanraking gekomen met Moringa blad thee en ben deze eerst maar eens zelf gaan testen, en warempel, mijn longinhoud steeg met 20 %. Dit begon ik te vertellen tegen anderen en ook zij begonnen deze thee te testen en hadden er baat bij. Zo had de een minder last van zijn reuma en van iemand anders ging de weerstand met sprongen vooruit. Dit was voor mij een teken dat thee wel degelijk een gezonde werking kan hebben zolang het maar puur biologisch is.

Isa belooft jou..

Z

100% Organisch

Isa zoekt zelf de thee uit en haalt dit naar Nederland

Z

Fair Trade

Thee van Isa koopt in bij biologische boeren. Zij een (h)eerlijk product, wij vragen een eerlijke prijs. Zo ontstaat er een win/win situatie.

Z

De beste kwaliteit

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor jou.

Z

Altijd vers geschept door Isa zelf

Isa schept alle thee persoonlijk voor jou in een zakje. Wil je daar live bij zijn? kom dan naar een van de markten waar Isa wekelijks of maandelijks te vinden is.

Onze Isa

 

Mijn naam is Isabelle Groeneveld en ben de trotse eigenaresse van Thee van Isa. Met Thee van Isa is een aantal jaar geleden mijn zoektocht begonnen naar een gezond product die mijn eigen weerstand zou gaan verhogen. Na zelf voor de 18de keer met een longontsteking te hebben rond gelopen, dacht ik er moet meer zijn voor astma patiënten dan alleen de regulieren producten.

Zo ben ik 5 jaar geleden in aanmerking gekomen met Moringa blad thee en ben dit eerst maar eens zelf gaan testen, en warempel mijn longinhoud steeg met 20 %, dit begon ik te vertellen tegen andere en ook hun begonnen deze thee te testen en hadden er baat bij. Zo had de een minder last van zijn reuma en de ander zijn weerstand ging met sprongen vooruit. Dit was voor mij een teken dat thee wel degelijk een gezonde werking kon hebben zolang het maar puur biologisch is. Zo is mijn hobby voor thee en kruiden langzaamaan mijn werk geworden, anderen helpen zit nou eenmaal in mijn bloed.

Als jij bij mij thee besteld, weet je dat deze puur biologisch is er is totaal niks toe gevoegd, wat je ziet is wat je drinkt. Met liefde en zorg stel ik voor jouw de theemixen samen, daarbij gebruik ik mijn kennis en intuïtie, mijn gevoel mengt de thee op jouw maat zeg ik altijd. Vandaar dat je bij je bestelling van de thee mixen mag aangeven, over welke thee mix het gaat.

Nog elke dag mix ik nieuwe theesoorten die een gezonde werking hebben, naast deze thee soorten, kan je met veel theesoorten ook nog eens lekker koken. En hebben wij de lekkerste Theesoorten voor jouw uitgezocht, want naast gezond willen we ook wel eens een lekkere bak thee.
Verken de winkel en neem bijvoorbeeld een mooi thee abonnement , zo weet jij dat jij elke maand kan genieten van jouw thee.
Warme groet,
Isabelle

Isabelle Groeneveld

Haal je bestelling op

Thee van Isa

Calvijnhof 94

Hilversum

Bel ons

(+31) 6 27276169

Email ons

theemail@theevanisa.nl

Algemene Voorwaarden

De waardering van www.theevanisa.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 30 reviews.
Open chat
1
Waar kunnen wij je bij helpen?
Hallo,
Kunnen wij je ergens bij helpen?

Tussen 22:00 en 9:00 nemen wij rust