Nog meer veranderingen!

Nog meer veranderingen!

Lieve Lezer, Het is zover, ik kom er niet meer onderuit. Wat had ik graag gehad jullie dit niet te hoeven vertellen. Maar ook Thee van Isa merkt nu zichtbaar de na weeën van de Lockdown. Veel producten zijn moeilijk te verkrijgen en veel producten zijn duurder...

Een nieuw begin met een nieuw logo

Een nieuw begin met een nieuw logo

Lieve Lezer, Het is al even geleden dat ik een blog geschreven heb. Het ontbrak mij totaal aan inspiratie om iets op te schrijven mede door een burn-out en het overlijden van mijn vader. Deze omstandingheden hebben er voor gezorgd dat ik anders naar mijn webshop ben...

Nieuwe thee

Nieuwe thee

Lieve lezer, Wij hebben er voor gekozen om per direct met Alfalfa thee en Hennepthee te stoppen! Deze zijn ook niet meer terug te vinden in onze shop. We hebben gekozen voor twee nieuwe mooie theetjes. Namelijk BFF (best friends forever ) en voetbal thee dit omdat de...

Thee van Isa Meets Honing van Stan

Thee van Isa Meets Honing van Stan

Lieve Lezer, Al geruime tijd ben ik bezig om een goede imker te vinden waarmee ik samen kan gaan werken. Laat Imkerij Stan mijn pagina op instagram nou een like geven, ik dacht gelijk even kijken wie het is. Ik stuurde een berichtje en zo begint ons verhaal. Afgelopen...

Thee van Isa meets Luchtplantjes

Thee van Isa meets Luchtplantjes

Lieve Lezer, Luchtplantjes, ik had er nog weinig van gehoord tot dat Saskia van Wish & will op mijn pad kwam. Saskia belde mij een paar weken geleden op, met de vraag of wij iets samen konden gaan doen. Het leek mij een super leuk idee, maar hoe dan? Mijn...

Thee van Isa meets Babymoon

Thee van Isa meets Babymoon

Lieve Lezer, Een aantal weken geleden ontmoeten ik Daphne van Babymoon. Babymoon organiseert mooie arrangementen voor mensen die zwanger zijn en nog een keer samen er gezellig uit willen.  Maar ook voor mensen die net papa en mama zijn geworden en er samen even uit...

Haal je bestelling op

Thee van Isa

Calvijnhof 94

Hilversum

Bel ons

 

(+31) 6 27276169

Email ons

theemail@theevanisa.nl

Algemene Voorwaarden

De waardering van www.theevanisa.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 23 reviews.
Open chat
1
Waar kunnen wij je bij helpen?
Hallo,
Kunnen wij je ergens bij helpen?

Tussen 22:00 en 9:00 nemen wij rust