Darjeeling First Flush 2020

Darjeeling First Flush 2020

Lieve lezer, Vandaag gaan we het hebben over Darjeerling thee. Wij hebben binnenkort deze heerlijke mooie thee in onze Shop. En wij omschrijven hem als volgt, je hebt de Beaujolais Primeur, de Hollandse Nieuwe, de eerste asperges... en je hebt: Darjeeling First Flush!...

Veranderingen bij Thee van Isa

Veranderingen bij Thee van Isa

Lieve lezer, Als webshophouder ben je vaak bezig om je webshop steeds mooier te maken zo hebben wij een aantal veranderingen aangebracht. In dit geval dacht ik, ik keer het eens om en ik ga naar de mensen om mijn heen luisteren. Namelijk jullie mijn klanten. Zo kwam...

Het Corona Virus

Het Corona Virus

Lieve Allemaal, Ook wij kunnen er niet meer omheen. Het corona virus heeft er voor mogen zorgen dat we niet alleen thuis blijven. Maar het heeft ook grote gevolgen voor Thee van Isa. Zo zijn wij niet alleen ondernemer maar plots ook juf. Wat ik moet zeggen het gaat me...

Markten 2020

Markten 2020

De Markten 2020 Was jij al benieuwd naar de markten lijst van 2020? waar kan je Thee van Isa vinden? Speciaal voor jullie heb ik een lijst gemaakt met markten waar wij sowieso komen te staan dit jaar. UPDATE: WEGENS HET CORONAVIRUS, ZIJN HEEL VEEL MARKTEN TOT 1...

Kaneelstukjes thee en zijn gezondheid

Kaneelstukjes thee en zijn gezondheid

Lieve Lezer, Vandaag gaan we het hebben over kaneel en de kaneelstukjes thee en waarom het zo gezond is en jouw helpt bij het afvallen. Vanaf afgelopen januari drink ik elke dag een paar bekers kaneel thee waarom omdat kaneel thee helpt bij het afvallen. En aangezien...

Tijm

Tijm

Lieve Lezer, Vandaag gaan wij het hebben over tijm. In november begon bij ons het hoest virus. Aangezien ik al elke dag trouw mijn Moringa thee drink dacht ik laten we tijm eens proberen daar hoor ik goede berichten over. En zo zijn wij begonnen met het drinken van de...

Haal je bestelling op

Thee van Isa

Calvijnhof 94

Hilversum

Bel ons

 

(+31) 6 27276169

Email ons

theemail@theevanisa.nl

Algemene Voorwaarden

Open chat
1
Waar kunnen wij je bij helpen?
Hallo,
Kunnen wij je ergens bij helpen?

Tussen 22:00 en 9:00 nemen wij rust