Sparen

Sparen

Lieve lezer, Houden jullie net zo van sparen voor leuke dingen als ik? Dan hebben wij super leuk nieuws vanaf nu kan je sparen bij Thee van Isa. Tot nu toe als je bij ons vaker bestelde en boven een bepaald bedrag kreeg je van ons een cadeautje. De ene keer kreeg je...

Interview Thee van Isa samen met Pages By Nicole

Interview Thee van Isa samen met Pages By Nicole

Echte thee van een pure vrouw   Boeken en thee lijken voor de meeste mensen onlosmakelijk verbonden. Ook voor mij. Daarom was ik ook erg blij verrast toen ik van Janine, auteur van het nog uit te brengen boek Aestas, een zakje thee toegestuurd kreeg. Dit deed zij...

Kerstpakketten bij Thee van Isa 2020

Kerstpakketten bij Thee van Isa 2020

Lieve lezer, Wij hebben zin in de feestdagen 2020! Wij hopen jullie ook en dat 2021 een mooi en rustig jaar voor ons allemaal mag  worden. Wat was het voor vele van ons een bijzonder jaar met Covid19. Alles wat om Covid19 heen hing heeft ons leven drastisch veranderd....

De GooischePas

De GooischePas

Lieve Lezer, Vandaag laat ik je kennis maken de GooischePas, Pas geleden ben ik door een kennis gewezen op de De GooischePas. Op het moment dat ik meer informatie vroeg werd ik steeds enthousiaster. De GooischePas is namelijk is in het leven geroepen om kleine...

Darjeeling First Flush 2020

Darjeeling First Flush 2020

Lieve lezer, Vandaag gaan we het hebben over Darjeerling thee. Wij hebben binnenkort deze heerlijke mooie thee in onze Shop. En wij omschrijven hem als volgt, je hebt de Beaujolais Primeur, de Hollandse Nieuwe, de eerste asperges... en je hebt: Darjeeling First Flush!...

Veranderingen bij Thee van Isa

Veranderingen bij Thee van Isa

Lieve lezer, Als webshophouder ben je vaak bezig om je webshop steeds mooier te maken zo hebben wij een aantal veranderingen aangebracht. In dit geval dacht ik, ik keer het eens om en ik ga naar de mensen om mijn heen luisteren. Namelijk jullie mijn klanten. Zo kwam...

Haal je bestelling op

Thee van Isa

Calvijnhof 94

Hilversum

Bel ons

 

(+31) 6 27276169

Email ons

theemail@theevanisa.nl

Algemene Voorwaarden

De waardering van www.theevanisa.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 20 reviews.
Open chat
1
Waar kunnen wij je bij helpen?
Hallo,
Kunnen wij je ergens bij helpen?

Tussen 22:00 en 9:00 nemen wij rust