Wie is eigenlijk het gezicht achter Thee van Isa? Deze vraag hoor ik vaak.

Vandaar dit blog, mijn naam is Isabelle Groeneveld een lieve, leuke , spontane meid met een hart van goud! Samen met mijn gezin en Boeffie de kat ben ik woonachtig in het mooi dorp Hilversum.
Hilversum staat ook wel bekend als media stad, maar heeft officieel geen stadrechten.

Toen onze zoon geboren werd was het mijn wens om thuis te blijven bij onze zoon, gek genoeg kon dat  toen nog gewoon. Dus hebben we dat op die manier opgelost. Ik had toen echt elk jaar rond de kerst of oudjaar een longontsteking, hier wilde ik op een natuurlijke manier van af en zo begon mijn zoektocht naar alternatieve middelen die mijn weerstand konden gaan verhogen. Naast de dagelijkse vitamine C1000 en vitamine D3 kwam Moringa blad thee op mijn pad. En ja ik drink nog iedere dag moringa in de puurste vorm. En natuurlijk loop ik zo nu en dan ook nog een virusje tegen het lijf, maar Moringa helpt mijn tot een sneller herstel.

Met letterlijk alleen moringa ben ik op diverse biologische markten in de buurt gaan staan.
En zo werd thee van Isa langzaam geboren. En dit was echt heel goed te combineren met de opvoeding van onze zoon.

Op de diverse markten kwam ik Sander tegen, Sander volgde mij al een poosje met zijn toenmalige Instagram pagina When in Hilversum. En Sander werd een van mij vaste klanten, doordat ik de Lapsang Souchong speciaal voor hem aan ging schaffen en hij daar heel blij van wordt. ik zeg wordt want hij wordt er naast onze goedheiligman en openhaard thee nog steeds blij van. Sander en ik waren eind 2021 al eens samen op pad gegaan in de Havenstraat om te kijken wat er leeg stond en om te kijken of ik mijn droom een eigen winkel kon verwezenlijken in Hilversum.

En na even niks gehoord te hebben en ik op dat moment 3,5 dagen werkte bij mijn toenmalige werkgever. Begon ik even te twijfelen wil ik nog door met Thee van Isa. Want de combinatie markten en werken was best pittig.
In augustus 2022 stuurde Sander mij een appje, kan ik je bellen? `Tuurlijk kan dat Sander`. En zo kwam Sander met het voorstel om in zijn winkel aan de Havenstraat 14A te Hilversum te komen zitten.

Mijn antwoord was uhh Sander ik ga net even een weekje op vakantie, app je als ik terug ben. Zo gezegd zo gedaan en zo is Thee van Isa 3 december 2022 geopend op de Havenstraat. Staan wij dan nog op markten? Nee eigenlijk niet, alleen nog op uitdrukkelijk verzoek van de organisatie van een markt.

5 maanden geleden kwam Bob van Deurzen op mijn pad, een heel lief mens die een ook een passie heeft. Namelijk fotograferen en hoe! De prachtige foto’s die Bob gemaakt heeft in de winkel.  Zie je langzaam terug komen in de webshop.

Ik hoop jullie snel een keer te mogen ontmoeten in de winkel.

Warme groet,

Isabelle

 

De waardering van www.theevanisa.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 39 reviews.