Deze blog gaat over wat thee met je doet, en wat het met Isa van Thee van Isa doet.

Zo weten de vaste klanten dat ik zelf ook best veel thee drink, en best een zeurpiet ben als het gaat om thee. Vandaar dat ik bewust kies voor mooie zuivere 100% biologische thee. Waar ik zelf in 2015 begon aan het dagelijks drinken van moringa blad thee. Ben ik het uiteindelijk gaan verkopen aan derde en aan mijn lieve vrienden.

En zo begon mijn markt pret eerst met zakjes thee die ik elke dag met de hand zat te vullen, tijdens het televisie kijken. Al gauw zat ik avond en avond zakjes te vullen. Daarnaast begon ik me steeds meer te verdiepen in thee en thee kruiden. En zo begon ik langzaamaan steeds meer theeën erbij te krijgen. Met een stille hoop dat de thee ging lopen. Ben ik begonnen met op diverse  markten te gaan staan. Al gauw bleven er 2 biologische markten over. De stap naar een eigen winkel is eind afgelopen jaar werkelijkheid geworden, waardoor ik de markten vaarwel heb gezegd.

Nu ik een aantal maanden open ben gaan we de openingstijden veranderd naar: Donderdag 10:00 tot 13:45 en vrijdag en zaterdag zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00. Dit omdat het ons meer rust gaat geven, en om jullie tegemoet te komen in de openingstijden.

Tevens komen er weer ook nieuwe thee smaken bij, wij zijn volop in aan het testen van nieuwe mooie thee soorten en smaken. Ongeveer 1 jaar geleden heb ik samen met Nathalie Flynn de FlynnIsa thee op de markt gebracht. Deze thee was echt een hit tijdens de 2de corona periode, door zijn mooie smaak van moringa/ kamille en reishi paddenstoel  en nu Nathalie en haar man gestopt zijn met het kweken van paddenstoelen en het bij ons bijna op is, stoppen wij met deze prachtige mooie lekkere thee. Speciaal voor de liefhebber, hebben nu terwijl ik dit artikel schrijf nog 7 zakken over en deze worden verkocht voor 5,95 i.p.v. 7,50 euro per stuk.

Kortom kom snel naar de Havenstraat 14 a te Hilversum. en kom genieten van de gezelligheid en de rust wanneer je de winkel in stapt.

 

 

 

De waardering van www.theevanisa.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 38 reviews.