Lieve lezer,

De opening op de Havenstraat 14a te Hilversum was een mega groot succes. Het was echt super gezellig, mijn dank is groot voor al jullie cadeautjes en aanwezigheid. En ook dank voor al jullie hulp.

Ik heb genoten van deze dag, vanaf te opening tot aan het moment dat ik dit nu zit te schrijven krijg ik nog steeds felicitaties binnen en heel veel leuke complimenten, van jullie allemaal. Veel mensen zijn super blij met een leuke winkel aan de Havenstraat eindelijk weer leven op de Havenstraat, zeggen veel klanten en mensen die langs lopen. daarnaast krijgen wij veel te horen dat er eindelijke weer een gezellige warme winkel is, en eindelijk een echte biologische thee winkel in Hilversum. Als leukste opmerking kreeg ik, wel apart hoor zo’n theezaak!

Natuurlijk houden wij met Thee van Isa ook rekening met de mensen die iets minder te besteden hebben. Juist ook daarom zijn wij begonnen met de winkel. o heb je bij ons al een cadeautje vanaf 6,95 en kan je als je je eigen thee bus, potje of blikje meeneemt deze laten vullen voor een x bedrag.

Wat kan je nog meer verwachten wij gaan diverse andere ondernemers uitnodigen om bij ons workshops te gaan geven. Tevens kan je als beginnende ondernemer bij ons op de dagen dat wij dicht zijn de ruimte een dag deel huren. Dit is inclusief alle kosten die jij maakt. vraag naar de voorwaarden als je contact op neemt ook dan hoor jij de prijs voor het dagdeel.

Als laatste kan je vanaf januari 2023 kan je een kopje thee komen drinken voor 2,50 en daarbij iets lekkers proeven. Lunchen kan ook! Dan krijg je thee en tosti voor 7,50 alleen tussen 12:00 en 13:00. Let op ! alleen op afspraak, zodat wij het zo vers mogelijk kunnen maken voor je.

Liefs Isabelle

Thee van Isa

De waardering van www.theevanisa.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 39 reviews.