Lieve Lezer,

Het is zover, ik kom er niet meer onderuit. Wat had ik graag gehad jullie dit niet te hoeven vertellen. Maar ook Thee van Isa merkt nu zichtbaar de na weeën van de Lockdown. Veel producten zijn moeilijk te verkrijgen en veel producten zijn duurder geworden qua inkoop. En dan zit er maar een oplossing in, deze bedragen doorberekenen aan de klant, zodat ik er er zelf niet nog meer op in ga leveren. Vandaar dat er sommige producten duurder gaan worden.

Zoals bijvoorbeeld de Honing van Stan ook deze is duurder geworden. En nog steeds heerlijk qua smaak en 100% puur natuur!! Stan zorgt super goed voor zijn bijenvolk, ze krijgen waar ze recht op hebben. Dat is iets wat ik heel belangrijk vind, mijn motto als jij goed bent voor de natuur is de natuur goed voor jou!

En dan kom je er achter dat de thee die wij inkopen ook duurder is geworden en of tijdelijk niet in te kopen zijn!! Dus ook de thee zou omhoog moeten, nu hebben wij dit tijdelijk proberen op te lossen door de sluitstickers in eigen beheer te gaan houden. Echter zou deze situatie niet meer te lang moeten gaan duren, anders zijn wij genoodzaakt om per 1 januari onze thee prijzen omhoog te doen. En geloof mij dat is het laatste wat ik wil.

En daarom heb ik besloten, dat ik nog een keer de prijs van onze consulten ga verhogen ingaande per 1 oktober 2021. Tot deze tijd kan je dus nog voor de oude prijs terecht. Mijn advies boek eens een consult bij ons, zeker de Coaching op maat dat is echt een unieke ervaring om mee te maken. En je krijgt jou thee die bij jou past mee naar huis. Mijn advies is echter doe deze Coaching sessies wat vaker per jaar!! Want je smaak en je gevoel veranderd niet alleen door het drinken van de thee, maar ook door dat je als mens veranderd.

Zie ik jou binnenkort aan mijn keukentafel? Ik zou het echt heel gezellig vinden.

Liefs Isabelle

 

 

De waardering van www.theevanisa.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 39 reviews.