Lieve Lezer,

Het weekend van 1,2 en 3 december vieren wij ons 1 jarige bestaan bij Thee van Isa!

Dit weekend bestaat de Fysieke winkel van Thee van Isa 1 jaar! Een jaar geleden begon ik samen met Sander dit nieuwe avontuur, nooit gedacht dat mijn droom uit ging komen. Een jaar waarin Sander en ik super goede afspraken hebben gemaakt, over hoe de zaak er uit moest gaan zien.  En zo zijn we halverwege het jaar van alleen de voorkant van de winkel ook begonnen met het verhuren van onze winkel aan de achterkant, dit speciaal voor de kleine ondernemers, die net als ik de zelfde droom hebben. Zo hebben Just Curvy Fashion en Casa di fashion ons al gevonden. En hebben we al veel verjaardagen mogen vieren, op een hele leuke manier. Of het nou een high tea is of eten met tapas niets is ons te gek.

Wat hebben wij in een jaar tijd veel meegemaakt. Zo zijn we samenwerkingen aangegaan met diverse bedrijven waar we thee aan leveren. En waarvoor wij de sinterklaas, kerst en andere leuke feestpakketten voor hebben mogen maken. Niks is ons te gek en wij kunnen het allemaal regelen voor je. Als bedrijf vraag je en vertel je ons wat jij graag wilt hebben. Vervolgens gaan wij aan de slag om het te regelen voor jou. En wordt jouw pakket het pakket die jij zelfs graag zou willen krijgen.

Ook zijn wij nog steeds opzoek naar kleine beginnende ondernemers die ook graag bij ons in de winkel een dagje willen komen staan met hun producten. Wij hebben al een Samenwerking met PronkerMee.nl.  PronkerMee maakt voor ons bekers, spaarpotjes, lunchtrommels , onderzetters ect op maat, zo kan jij je cadeau en of pakket zo persoonlijk mogelijk maken. Omdat wij samen staan voor betaalbaar en leuk, hebben wij besloten deze producten voor een zeer betaalbare prijs op de markt te brengen. Zo blijft het leuk om iemand wat cadeau te geven ook in deze tijd. Tevens hebben wij er een mooie samenwerking bij gekregen voor onder andere feesten en partijen bij LuxurRoots.nl, hun regelen Events, styling, producten, media en webdesign. En de ballonnen voor ons 1 jarige bestaan. Daarnaast regelen ze ook de Gooise Diva Bingo deze sponsort Thee van Isa en PronkerMee ook.

Dit heugelijke nieuws laten wij niet zomaar voorbij laten gaan  en daarom geven wij op 1, 2 en 3 december jullie een leuke korting in de webshop op alle webshop producten en in de winkel op alle winkelproducten. Gebruik de code: 1jaartvh23 en vier het mee in onze webshop.

Kom je naar de fysieke winkel dan hebben we nog wat extra’s voor je.

Warme groet,

Isabelle

 

De waardering van www.theevanisa.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 39 reviews.