Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op donderdag, vrijdag en zaterdag vóór 13:30 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. De bestellingen die op zaterdag na 16:00, zondag, maandag, dinsdag en woensdag worden gedaan. worden op donderdag verstuurd, tenzij jij aangeeft via de WhatsApp advieslijn dat er spoed bij is. hiervoor worden wel extra kosten in rekening gebracht. Het lukt niet altijd om dit na te komen en kan de levering van je bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 4,10 voor bestellingen die door de brievenbus passen.
€ 7,25 voor bestellingen die met pakketpost verstuurd worden.

Bij een spoed bestelling rekenen wij € 2,50 boven op je bestelde producten.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 uur en 18:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Wil jij dat wij jou pakket via Homerrr versturen, dan kan dit uiteraard ook, stuur dan een WhatsApp naar onze WhatsApp advieslijn. 06-27276169

De waardering van www.theevanisa.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 39 reviews.