Lieve lezer,

Ik heb dit jaar maar weinig tijd gehad om te bloggen, dit komt onder andere doordat wij begin dit jaar naast Thee van Isa zijn gaan werken bij een Notaris kantoor in Hilversum.

Tot aan juli heb ik zelf nog de markten erbij gedraaid, waar ik langzaamaan tot de conclusie kwam dat het voor mij toch een beetje te veel en te druk was. Mijn lichaam zei langzaam stop en ga luisteren naar je lichaam, de dozen tillen en het klaar maken van de kramen werden voor mij persoonlijk te veel. Dus hebben we als eerste de webshop laten vernieuwen! Deze blijft gewoon open.

Maar nu komt een nog leuker verhaal.

Begin dit jaar had ik een afspraak met Sander, van spielgelplaats.nl en ben ik met hem over de Havenstraat te Hilversum gelopen, met het idee om zelf een winkel te beginnen. Sander heeft mij de mooiste stukjes laten zien. Afgelopen augustus belde Sander mij op en zei; “De Sushi gaat er uit, wil jij met mij samen de winkel beginnen in mijn winkelpand?” Ik hoefde daar geen seconde over na te denken. En zei ja natuurlijk wil ik dat. De afgelopen 2,5 week hebben Sander en ik heel hard gewerkt aan deze winkel, en morgen 3 december gaan we dan eindelijk open. Wij zijn gevestigd aan de Havenstraat 14a te Hilversum.

Vanaf nu is Thee van Isa 2 dagen per week open voor jou, namelijk de woensdag van 10:00 tot 17:00 met een kleine pauze van 13:45 tot 14:30. want ja deze vrouw is ook nog mama. En op zaterdag van 10:00 tot 17:00.

Naast de thee kan je van ons verwachten dat wij natuurlijk nog net zo klantgericht zijn, maar dan nog meer.

Zo hebben wij 11 december een super leuke workshop Christmas wrapping met thee en lekker. Tijdens deze workshop leer jij op de leukste manier jouw cadeaus in te pakken.

En 14 december hebben wij een super leerzame Computer problemen inloop, uiteraard onder het genoten van een kopje thee. Voor meer informatie stuur mij gerust een berichtje bij voorkeur via onze whatsapp advieslijn.

De waardering van www.theevanisa.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 39 reviews.