Lieve Lezer,

Nog even en dan komen de feestdagen er weer aan. Als ik voor mezelf terug kijk zie ik dat het opnieuw een opbouwend jaar is geweest. Opbouwend met veel ups en downs en ben ik nog steeds blij dat ik mede dankzij jullie nog over eind sta met Thee van Isa!! En daarom zeg ik Dank jullie wel, dat jullie mij gesteund hebben.

Nu op naar leuk en gezellig nieuws!! Want ik weet niet hoe jij er over denkt, maar daar zijn we wel aan toe lijkt mij!! Op naar een positieve tijd een tijd die nog heel veel moois gaat brengen voor ons allemaal.

We gaan beginnen met de komende markten en de nieuwe plekken waar Thee van Isa te vinden is.

Want zoals jullie wellicht is opgevallen staat Thee van Isa nu ook zoveel mogelijk vast bij De Groene Afslag te Laren.. Dat is een Biologische markt, met echt alleen 100% biologische producten en cadeaus.

Hierbij alle datums van de markten:

De Blommenhoeve te Eemnes

Zaterdag van 10:00 tot 15:00

30 Oktober, 27 november en 18 December

Hoeve Ravesteijn te Baarn

Zondag 19 december van 10:00 tot 17:00

De Groene Afslag te laren van 11:00 tot 15:00

Zondag

7 november, 21 november en 5 december

Kerstmarkt bij Racketcentrum de Geeren, te Baarn

Vrijdag 10 december van 15:00 tot 20:00

Goois Winterfair SC t Gooi sportpark Berenstein te Hilversum

Dinsdag 21 december, woensdag 22 december en donderdag 23 december van 16:00 tot 22:00

Let wel; deze markten zijn natuurlijk weer onder voorbehoudt, we weten nooit wat het kabinet i.v.m. corona ons weer te vertellen heeft.

En dan na deze prachtige opsommingen wil ik natuurlijk jullie nog wat vertellen. Want ook dit jaar hebben wij weer onze adventsthee zak en onze kerstpakketten, tevens kan je deze ook gewoon onder de boom cadeau geven. Mijn tip daarvoor is wel begin nu alvast met bestellen.  Alleen op deze manier kunnen wij jou pakket / cadeau zo persoonlijk mogelijk maken.

Iemand vroeg mijn laatst wat bedoel jij nou met persoonlijk, thee is toch thee? Ik ze nee jo, ik kan thee mengen voor de persoon aan wie jij het cadeau geeft. En dat mengen gaat puur op gevoel en kennis. Maar vooral het gevoel is erg belangrijk. O wat een leuk idee en wat fijn dat jij dat kan doen. Daarbij is de vraag naar persoonlijke thee ook erg gestegen, mensen willen thee die bij hun horen. Thee van Isa is van mening dat ieder mens uniek is en dat dus ook ieder mens zijn thee anders drinkt. Persoonlijker dan dit kan ik het niet maken.

Wil je meer informatie hier over stuur mij dan een bericht.

liefs,

Isabelle

Thee van Isa

 

De waardering van www.theevanisa.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 39 reviews.