Hoe roddels de wereld in komen.
Een aantal weken geleden,
via diverse kanalen kreeg ik te te horen, Dat Thee van Isa
niet meer zou bestaan!! Watttt!!! Dacht ik, hoe dan? Waar komt dit vandaan?
Dat was voor mij even slikken! Zeg maar gerust een zeer nare na smaak na al het harde werken. Ik begon aan mijn klanten te vragen waar ze deze roddel gehoord hebben. Ja andere standhouders op de markten vertellen het ons. O jee daar had ik nou echt totaal niet bij stil gestaan, dat dit ook nog een optie kon zijn. Dus nadat ik op sociaal media had geplaatst dat Thee van Isa nog bestond, kreeg ik reacties van klanten, zoals waar ben je heen en waarom ben je verhuist? Ga je dan nooit meer op markten staan? We missen je op de markten.
Mijn antwoorden, nee ik ga niet meer op markten staan! De producten kunnen daar niet zo goed tegen. Ja waarom ben ik verhuist van de markten naar de Havenstraat 14A.  T’ ja toen Sander van Spiegelplaats.nl mijn belde met het voorstel om samen met hem in de winkel ruimte op de Havenstraat 14A te Hilversum te gaan zitten . Was de keuze was snel gemaakt.

Niet alleen omdat de keuze tussen buiten staan en hopen dat de klanten komen of lekker warm binnen zitten. Maar zo kan ik mijn werk in alle rust doen. En is de ruimte voor mijn privé en het gezin weer teruggekomen.

Wat mij en de klanten echt super goed bevalt is. Ik kan iedereen nu de thee eerst laten proeven voordat je het koopt in de winkel. Volgens mijn klanten is dit gewoon echt een plek waar je de rust vind. En waar je je verhaal kwijt kan onder het genot van een heerlijke kop thee met wat lekkers.

Op de vraag ben je verhuist is het antwoordt, Jazeker maar dan alleen met het winkel gedeelte.. Waar wij je niet maar 2 keer per maand kunnen helpen. Maar nu 3 dagen per week open zijn, voor jou en dat  op donderdag van 10:00 tot 13:45 en op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00.

Kom jij gezellig na aanleiding van deze blog een kop thee in de winkel drinken? Dan heb ik een super lief en gezellig cadeautje voor je klaar liggen.

Warme groet,

Isabelle

 

 

 

 

 

 

De waardering van www.theevanisa.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 37 reviews.