Lieve Lezer,

 Ben jij al bij ons in de winkel geweest aan de Havenstraat 14a te Hilversum?

Ik zelf begin zelf steeds meer te wennen aan mijn eigen winkel. Wennen zeg je? Ja klopt, een winkel is natuurlijk totaal anders dan staan op de markten. Op de markten komen mensen langs je kraam lopen en kopen ze meestal impuls hun thee. In de winkel komen de klanten bewust binnen en kunnen ze onze thee proeven voordat ze hun thee aanschaffen. Wat maakt de winkel van Thee van Isa nu zo uniek; Wij verkopen niet alleen 100% biologische thee maar ook unieke thee cadeaus die je nergens anders kan kopen. Mede doordat Thee van Isa samen met Spiegelplaats.nl in een pand zit, kunnen wij mooi ondersteunen tijdens elkaars openingstijden. En of tijdens ziekte. Zo maken wij niet alleen vaak op sociaal media reclame voor elkaar en met elkaar.  Maar richten wij ook samen de winkel in en zorgen wij er voor dat de winkel altijd schoon en fris is.

Wat wij wel gemerkt hebben is dat jullie behoefte hebben aan duidelijkheid, vaak krijgen wij bij Thee van Isa de vraag, zijn jullie geen andere dagen open? Dit omdat wij nu op de woensdag en zaterdag open zijn! daar gaat vanaf 1 maart 2023 verandering in komen. De openingstijden van Thee van Isa gaan dan ook  veranderen.

De openingstijden worden van af 1 maart 2013:

Donderdag van 10:00 t/m 13:45

Vrijdag en zaterdag van 10:00 t/m 17:00

En wat nog leuker is, de workshops komen er aan!!! Wat staat er voor nu op de planning in maart 2023:

zaterdag 25 maart komt Just curvy fashion bij ons langs in de winkel, deze dag staat geheel in het teken van thee en mode. Dus kom proeven en passen…

Donderdag 30 maart komt Uiltjes Dotart bij ons Langs, vanaf 15:00 Kan jij met max 6 vriendinnen komen dotten bij ons. het bedrag daarvoor is 35,- euro p.p. Je krijgt je eigen dotart mee naar huis en dat allemaal onder het genot van een kopje thee met wat lekkers. Wil jij een workshop boeken doe dat dan via onze WhatsApp advies lijn. De voorwaarden zijn je betaald het bedrag vooraf via een betaalverzoek! Zodat wij zeker weten dat je komt, kom je niet en of je zegt niet af met een goede reden dan krijg je sowieso het bedrag niet terug.

Hopelijk zien wij je snel op de Havenstraat 14 a te Hilversum

Warme groet,

Isabelle

Thee van Isa

 

 

 

 

 

De waardering van www.theevanisa.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 39 reviews.