Lieve lezer,

De laatste dagen is het weer snik heet in Nederland! Thee van Isa staat daar ook zeker bij stil. Wij verkopen dan ook de lekkerste Biologische IJsthee! Alle klanten vinden het fijn om bij ons even af te koelen in de winkel. Met heerlijke verse beker biologische ijsthee. De IJsthee verkopen wij ook. kan je drinken op ons terras, meenemen To Go of als thee waar jezelf dan IJsthee van maakt thuis.

Wil jij zelf onze ijsthee maken?
Geven wij je hierbij de lekkerste verkoelende dorstlessende tip van Thee van Isa
Voor ander halve liter ijsthee volgt hier het recept
Neem halve eetlepel Bai mu dan
En een halve eetlepel rozenblaadjes.
En een halve eetlepel moringa
Doe dit mengen in een zeefje

Het overheerlijke recept:
Kook ander halve liter water en zet de thee in een grote pan, nou ja een pan die geschikt is voor ander halve liter water. Giet het hete water door het theezeefje heen, laat dit even 5 minuten trekken. Pas wel op met je handen, een pannenlap of doekje houd de warmte voor  geven je handen geen brandwonden. En laat de thee het liefst een nacht afkoelen in de koelkast.
Als dit is afgekoeld dan kan het versieren en het gezellig maken van de Ice thee beginnen.

Als eerste pak je een watertapkan een glazen is het mooiste omdat je dan alle ingrediënten terug kan laten komen. door middel van bijvoorbeeld  wat rozenblaadjes, Moringa en  Bai mu dan toe te voegen. Was eventueel een verse limoen en doe deze in partjes/ blokjes/ stukjes .

Als allerlaatste kun je er ijsblokjes bij doen, dit kan zowel in je drinkglas of in de watertapkan.

Dit is nou echt puur genieten!!! Zonder toegevoegde suikers en ook nog eens 100% biologisch!!!

Nu hebben wij natuurlijk meer van deze recepten. Die wij met liefde met je willen delen. Alleen verwijs ik je daarvoor naar onze fysieke winkel aan de Havenstraat 14 A te Hilversum

Warme groet, Isabelle

De waardering van www.theevanisa.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 39 reviews.