Lieve Lezer,

Even een kijkje achter de schermen bij Thee van Isa tijdens de lockdown 2.

O wat voel ik met jullie ouders mee, want ondanks dat het best gezellig kan zijn om je kind thuis les te geven, komt er voor ons (thuis) werkende ouders veel bij kijken. Wat in de eerste lockdown nog best goed ging, gaat er in deze minder goed.  De motivatie bij de kinderen is ver te zoeken, want ja wat voor jaar hebben hun nou achter de rug.

Terwijl ik dit blog aan het schrijven ben geef ook ik thuis les aan mijn zoon, is de kat mijn zoon en mij aan het storen want ja de kat vind het gezellig dat wij thuis zijn. Zo “helpt” de kat graag mijn zoon met zijn schoolwerk tenminste dat denkt de kat.

En gaat bij mij af en aan de telefoon, want ja het werk gaat ook gewoon door. De de afspraken worden weer gemaakt, maar hoe, want ja je kind is ten alle tijden thuis en hoeft niet overal bij te zijn toch. Dus dat wordt passen en meten. Mijn tip, probeer de schooltijden een beetje aan te houden zo hou je het leuk.

Om 9:45 zet ik mijn 3de detox thee en voor de mensen die het willen weten deze is op basis van moringa .   Geef ik mijn zoon een heerlijke beker chocolademelk, want ja hoe motiveer je hem anders. 🙂

En in dit blog lees je ook dat wij nog wat leuks te vertellen hebben. Want desondanks het bovenstaande is het mij gelukt om nog meer samenwerkingen aan te gaan. Jee ik ben super blij!!

Zo heb ik vorige week woensdag en super leuk gesprek gehad met Daphne van BabyMoon.nl.  Daphne en ik hebben deze ochtend een prachtige thee samen gesteld genaamd Babymoon thee De thee vind jij terug in hun Babymoon pakket en dat is niet alleen als jij een arrangement bij hun boekt.

En heb ik vorige week ook een gesprek gehad met Nutrimetics het cosmetica bedrijf wat bekend staat om zijn Nutri Rich Oil (abrikozenpittenolie) en ook deze gaan wij niet alleen verkopen. Maar we geven ook workshops zowel online als offline. Wil je deze gezelligheid boeken kan via isabelle@theevanisa.nl of via het Kopje nutrimetics in t Gooi, deze staat onder consulten.

En nu moet ik zelf best een beetje lachen om dit stukje. Want zo begin je met niks en zo heb je toch behoorlijk wat woorden op papier gezet, en dat tijdens het lesgeven door.

 

Liefs Isabelle

De waardering van www.theevanisa.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 37 reviews.