Lieve Lezer,

Luchtplantjes, ik had er nog weinig van gehoord tot dat Saskia van Wish & will op mijn pad kwam.

Saskia belde mij een paar weken geleden op, met de vraag of wij iets samen konden gaan doen. Het leek mij een super leuk idee, maar hoe dan? Mijn creatieve brains begonnen gelijk te draaien. Zo hebben wij besloten om te beginnen met een leuke blog over elkaar te schrijven. Maar voor een goede blog heb je natuurlijk veel meer informatie nodig dan 1 telefoon gesprek. Dus na het super gezellige gesprek hebben wij het volgende afgesproken.

We zouden gaan bloggen over elkaars producten. Saskia stuurde mijn luchtplantje. En  ik stuurde Saskia een mooie frisse thee toe met wat pit. Namelijk mijn moringa/gember mix, deze is goed voor Saskia haar gezondheid, zo verhoogt zij haar weerstand automatisch met het drinken van een beker thee! Wil je dit nou ook klik dan op de link.

En dan nu mijn ervaringen over het luchtplantje, allereerst viel mij op dat het luchtplantje werd bezorgt als brievenbuspakketje, altijd super handig als je niet thuis bent. Maar wat mij ook opviel is dat het voor mij iemand zonder groene vingers zelfs deze luchtplantjes kan verzorgen. Jawel, ze hebben maar om de twee weken een badje nodig. Ideaal gewoon!!! Ben je veel van huis dan zijn deze plantjes gewoon een musthave voor in huis. Het enige nadeel is dat mijn kat het luchtplantje ziet als super leuk speelgoed, dus hebben we al snel besloten dat deze prachtige luchtplant een mooie andere plek gaan geven. Nu vraag je, je wellicht af hoe ziet zo’n luchtplantje er dan uit, op een prachtig stuk hout met logo zit en prachtige koperen draad met een mooie draaiing daarin en daarop zet je het plantje. (zie foto)

Aangezien ik het zelf altijd erg leuk vind om bij een ander rustig de webshop te bekijken stuiten ik ook op de genoemde zelf gemaakte sieraden, die Saskia verkoopt. Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan haar webshop.

Wat trouwens ook een super leuk idee is, om de thee en het luchtplantje samen cadeau te geven, dat is dubbel genieten!!

Liefs Isabelle

 

 

 

De waardering van www.theevanisa.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 37 reviews.