Lieve Lezer,

Met Thee van Isa ben ik al een poosje opzoek naar een mooie tegen hanger met cosmetische producten. Thee van Isa staat voor Kwaliteit, heb ik echt goed moeten zoeken naar. Een dierproefvrije/werkende/bijna biologische en dan ook nog eens een groot gedeelte vegan huidverzorging producten.

Ik kan Jullie met plezier melden dan ik een aantal weken geleden, opnieuw kennis heb mogen maken met Annet vd Werf-Vos van Nutrimetics. Ik zeg opnieuw omdat ik Annet al 6 jaar geleden ontmoet hebt. Alleen was de tijd toen nog niet rijp voor mij om verder te gaan met Nutrimetics. Ik was namelijk toen nog bezig met het opbouwen van toen mijn eerst webshop De Relax- Andersshop en daar paste Nutrimetics echt niet bij. Annet kwam nu bij mij op de thee en gaf  mij nogmaals uitleg over de producten en hoe het werkt. Zo kwam ik tot de ontdekking dat Nutrimetics bij Thee van Isa past het als een tweede huid. Omdat wij bij Thee van Isa zorgen voor jou gezondheid aan de binnenkant kunnen we nu ook zorgen voor de buitenkant. Zo straal je iedereen tegemoet.

Een stukje geschiedenis: Hoog in het Himalayagebergte, ligt de Hunzavallei, de thuisbasis van een eeuwenoude stam, de Hunza’s genaamd en de plaats waar een legende werd geboren. Een jonge man die had gelezen over de Hunza’s en hun onvoorstelbare jeugdigheid op zeer hoge leeftijd, ging in 1961 op reis en trok langs de legendarische zijderoute tot hij bij de Hunzavallei aankwam en de bijzondere bewoners ontmoette. Ondanks de barre en extreme leefomstandigheden van de Himalaya hadden de Hunza’s de gladste huid die hij ooit had gezien. Hij ontdekte dat de Hunza’s iedere dag kostbare abrikozenpittenolie op hun huid aanbrachten om deze te beschermen. Deze ontdekking leidde tot het ontstaan van Nutri-Rich Oil en Nutrimetics.

Dit is de reden waarom wij dit product erbij genomen hebben genaamd Nutrimetics in t Gooi. Nu vraag je je wellicht af hoe kom ik aan het product? Nou stuur mij een WhatsApp op onze WhatsApp advieslijn en maak een afspraak. Dit kan zowel voor workshop online of offline Dit is uiteraard coronaproef en volgens de richtlijnen van het RIVM. Wil jij je favoriete product bestellen ook dat kan. Wij hebben nog iets leuks speciaal voor elke nieuwe afspraak die je maakt voor een workshop. Ben je gastvrouw of je wordt vip klant. Dan krijg jij een thee die wij speciaal gemixt hebben die bij dit product past. Deze mix is uitsluitend te verkrijgen via Thee van Isa/ Nutrimetics in t Gooi.

Maak jij met mij een afspraak? Dan zeg ik tot snel.

Liefs Isabelle

De waardering van www.theevanisa.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 37 reviews.