Lieve lezer,

Post.nl heeft helaas zijn tarieven verhoogd. Daardoor is Thee van Isa ook genoodzaakt de prijs van het verzenden te verhogen.

Ik weet het, jullie denken heel Nederland verhoogd zijn prijzen dus Thee van Isa zou dat ook wel doen. Nu zijn wij van mening het dit jaar alleen op de consulten te doen en dat omdat ze het meer dan waard zijn. De meeste weten van jullie dat consulten vaak wat uitlopen en door deze verhoging kan ik dat meerekenen in de tijd die ik voor jou vrijmaak.

Bij Thee van Isa gaan we altijd voor kwaliteit ipv kwantiteit, en daarom hebben wij besloten met de thee niet mee te gaan maar de prijs zo te houden! Hiermee komen wij jou tegemoet. Echte kwaliteitsthee betaal je en dat weten jullie gelukkig bijna allemaal.

Ook komen wij langzaamaan deze aankomende tijd met wat cadeau veranderingen.  Hou ons dus in de gaten,achter de schermen zijn we er al druk mee bezig. Want wat er mooi in het hoofd lijkt , moet ook in de praktijk kunnen.

Mocht jij je afvragen wanneer komt de uitverkoop? Helaas deze komt ivm het corona virus dit jaar niet. Met uit Zonder van de collectie die er voorgoed uit gaat, daarbij geldt de regel op is echt op.

Bij http://Theevanisa.nl  kiezen wij er liever voor om door te gaan! En dus overeind te blijven, zodat wij jullie onze beste theeën kunnen blijven leveren. Wij hopen ook dit jaar weer op jullie steun. Blijf jij gewoon Sparen voor leuke kortingen! Deze korting geldt op bijna alles uit ons assortiment.  Let op! Dit is wel op uitzondering van de producten van Flexmade die ook bij ons verkocht worden.

Rest ons jullie nog een hele fijne dag te wensen en tot snel bij Thee van Isa.

Liefs,

Isabelle

Thee van Isa

 

 

 

 

 

 

De waardering van www.theevanisa.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 37 reviews.