Lieve lezer,

Houden jullie net zo van sparen voor leuke dingen als ik? Dan hebben wij super leuk nieuws vanaf nu kan je sparen bij Thee van Isa.

Tot nu toe als je bij ons vaker bestelde en boven een bepaald bedrag kreeg je van ons een cadeautje. De ene keer kreeg je een thee extra de andere keer een ander cadeautje. Maar omdat wij besloten hebben jou nog meer als klant te gaan verwennen kan je nu sparen voor iets uit de shop wat jij leuk vind. Of je nu spaart voor een leuke korting op een product of voor een van jouw favoriete thee het kan beide.

Daar wij ook vaak persoonlijk opzoek gaan naar persoonlijke cadeaus, en deze zo persoonlijk mogelijk willen houden, kan je daarnaast dus ook kiezen voor korting op een van onze consulten. Gewoon omdat wij blij zijn met jou als vaste klant en dat mag beloont worden zeker in tijden zoals nu. In deze tijden gaan we elkaar steunen jij steunt mij, ik steun jou.

Het spaar systeem werkt als volgt:

  1. Bestel je alleen online. Dan hou ik jou bestellingen bij. heb jij in totaal 5 x bij mij boven de 25 euro besteld krijg jij van mij een kortingscode toe gestuurd. deze is dan 1 maand geldig en voor is voor eenmalig gebruik. Bestel je onder de 25 euro dan geldt deze korting bij 10 x bestellen.
  2. Je haalt de thee af, dan krijg je van mij een kaartje mee bewaar hem goed. Elke keer dat je besteld dan neem je hem bij het afhalen mee. Is de kaart vol of heb je aan de zelfde voorwaarden gedaan dan bij punt 1. Dan krijg jij ook een kortingscode toe gestuurd en of we verrekenen het gelijk.
  3. Op markten komen jullie gezellig bij mij langs, ook daar gaan we sparen.  Ik  neem de kaartjes mee en bij elke bestelling komt er een datum op de kaart te staan. Deze kaart krijg jij mee naar huis, elke keer als je bij mij komt zetten we de datum van aankoop erop. Uiteraard  met de zelfde voorwaarde als bij punt 1. Met als voordeel dat jij gelijk bij en volle kaart jou cadeau kan uit zoeken, mits deze natuurlijk op voorraad is.

Kijk rustig of er al iets voor jou bij zit waarvoor je wilt sparen https://www.theevanisa.nl/

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Site” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Of kijk eens naar dit weetje op Wikipedia https://nl.wikipedia.org/wiki/Sparen gewoon leuk om te lezen.

 

Liefs Isabelle

Thee van Isa

 

 

 

De waardering van www.theevanisa.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 21 reviews.
Open chat
1
Waar kunnen wij je bij helpen?
Hallo,
Kunnen wij je ergens bij helpen?

Tussen 22:00 en 9:00 nemen wij rust