Lieve lezer,

Wij hebben zin in de feestdagen 2020! Wij hopen jullie ook en dat 2021 een mooi en rustig jaar voor ons allemaal mag  worden.

Wat was het voor vele van ons een bijzonder jaar met Covid19.
Alles wat om Covid19 heen hing heeft ons leven drastisch veranderd.
Zo hebben vele van ons begin dit jaar les mogen geven aan schoolgaande kinderen. Zijn vele van ons hun dierbaren dit jaar verloren waar, vele geen afscheid van konden nemen op de manier waarop zij gewend waren.
Onze gedachte gaan ook uit naar mensen waarvan dierbaren ziek zijn geworden waarbij afstand geboden was/is. Tevens gaan onze gedachte uit naar mensen die ineens op afstand dierbaren moesten bezoeken, geen knuffel en kus bij het weggaan valt vele van ons zwaar.
Omdat Covid19 nog even bij ons zal blijven en deze kerst een andere kerst gaat worden dan andere jaren hebben wij het volgende voor jullie bedacht.
Met wij bedoel ik de meiden van FlexMade en Thee van Isa. Een positief tintje aan dit moeilijke jaar is dan ook meer dan welkom en daarom hebben wij onze krachten opnieuw gebundeld.
Wij hebben maar liefst 4 mooie theepakketten bedacht voor jullie en uiteraard keert onze Adventstheezak terug in het assortiment.
Wij hebben in de linken naar onze kerst producten neergezet zodat je het makkelijker kan vinden.
Nu hoor ik je denken wat zit er in het standaard pakket?
Daar zit in:
  1. Chocolade reep keuze uit; melk/puur/hazelnoot/wit
  2. Theezeefje van roestvrijstaal (vaatwasmachinebestendig) of onze T-sacs
  3. Theeglas met eigen tekst of de standaard tekst; Tea makes everything beter/ You can’t buy happiness, but you can buy tea kinda the same thing / It’s always tea time
  4. Mooi bestickerd thee blik of glazenpotje

Je kunt uit de volgende 2 soorten thee kiezen;

  1. Winterthee 
  2. Christmas Carol
Een andere thee is ook mogelijk daarvoor reken wij 1 euro meer.
Tevens willen wij jullie laten weten dat wij vanaf 10 oktober tot aan de kerst op de zaterdag te vinden zijn bij http://www.hoeveravestein.nl van 10:00 tot 17:00 en op zondag 29 november en 13 december bij
http://www.theetuineemnes.nl en natuurlijk kan je op bestelling en na betaling deze ook op locatie afkomen halen. Tevens versturen deze pakketten ingepakt jouw kant op en afhalen in Hilversum en/of bezorgen in de Gooi en vechtstreek bestaat ook tot de mogelijkheid (lees voor bezorgen de voorwaarden).

Heb je nog vragen aan ons vul dan rustig het onderstaande formulier in of stuur een WhatsApp.

liefs Isabelle

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Site” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

De waardering van www.theevanisa.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 21 reviews.
Open chat
1
Waar kunnen wij je bij helpen?
Hallo,
Kunnen wij je ergens bij helpen?

Tussen 22:00 en 9:00 nemen wij rust